Mājas desas

Šmorējam, brūvējam, audzējam un raudzējam
User avatar
EuGarais
Biedrs
Atbildes: 4102
Pievienojies: 28 Nov 2016 16:56
Reputation: 286
Atrašanās vieta: Wenden
Contact:

Mājas desas

Atbildētby EuGarais » 29 Jan 2020 20:15

Izskatās tiešām labi!

Cik tev viegli noturēt tos 85 grādus un ar ko kurināji?
⚔ Bez cīņas nav uzvaras. ⚔

User avatar
007
Biedrs
Atbildes: 2379
Pievienojies: 29 Nov 2016 17:15
Reputation: 122
Contact:

Mājas desas

Atbildētby 007 » 29 Jan 2020 20:22

..ar to temperatūru švaki,visu laiku jādanco ap kvēpinātavu,un gaisa padevi jāregulē..centos no 70--80..vienbrīd paspruka kautkā 95..i rezultātā nelobās desai apvalks nost..piecepa..
..iekūru ar sausu alksni,ap 100..liku visu iekšā,tad svaigi zāģētu alksni..un viss..tik jāuzpasē lai neveidojas ogles,ik pa laikam jāliek zaļa malka klāt..ja to nedarīs,nokvēps viss melns..
..un vēl..tas laiks piecas stundas..mazākas desiņas būs ātrāk..man ir termometrs ar lasītāju karstumizturīgā vadā..tad nu ieduru lasītāju desā,un kad desas iekšienē temperatūra sasniedz 68grādi..tad ir gatavs..Tas pats arī gaļai.,kautgan gaļai var vairāk...ap 72
..kad satiksi,,tad iepazīsi..

User avatar
007
Biedrs
Atbildes: 2379
Pievienojies: 29 Nov 2016 17:15
Reputation: 122
Contact:

Mājas desas

Atbildētby 007 » 29 Jan 2020 20:40

..šitāds grādīzeris..
Capture.PNG
Jums nav tiesību apskatīt pielikumus šajā tēmā.
..kad satiksi,,tad iepazīsi..


Atgriezties uz

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesi