Taisam ķilavas.
Taisam ķilavas.
brētliņas , sāls, cukurs , specijas , laurlapas un trauks kur sakārtot zivjus. Uz 3kg brētliņām 3 saujas sāls , 2saujas cukurs , 1sauja specijas un kad kārto traukā ziviņas tad uz katru kārtu par 2 laurlapām. Vāku virsū un apgriež bundžu otrādi , lai virsējās zivis pirmās samarinējas , pēc vienas vai divām dienām ēd nost atkarīgs cik stipri iemarinētas gatavās ķilaviņas gribās . Ķilaviņas ēd pie kartupeļiem un biezpienu , vai arī var ēst ar maizi un vārītu olu. Lai labi taisās un ir gards ēdiens.
Jums nav tiesību apskatīt pielikumus šajā tēmā.
- Helmuts
- Biedrs
- Atbildes: 3009
- Pievienojies: 28 Nov 2016 18:39
- Reputation: 160
- Atrašanās vieta: Windau
- Contact:
Taisam ķilavas.
Ļaunu nepieminu - atriebšos, aizmirsīšu
Taisam ķilavas.
Tapēc ka SĀĻŠ .
Taisam ķilavas.
Amigo,,vai nav pa trako uz 1kg. zive,sauja sāls??..esmu riktējis šito,bet beru mazāk..
..jāa,,un šitā,ķā Tu tur kastītē viņas sapini ,,nudien nemāku,,es pa prasto lieku plakaniski
..jāa,,un šitā,ķā Tu tur kastītē viņas sapini ,,nudien nemāku,,es pa prasto lieku plakaniski
..kad satiksi,,tad iepazīsi..
Taisam ķilavas.
Viņas tikai sutku stāvēja , vaig , vaig , lai ievelkās riktīgi.
Taisam ķilavas.
007 wrote:Amigo,,vai nav pa trako uz 1kg. zive,sauja sāls??..esmu riktējis šito,bet beru mazāk..
..jāa,,un šitā,ķā Tu tur kastītē viņas sapini ,,nudien nemāku,,es pa prasto lieku plakaniski
Man pašam garšo kreptīgāks , un ir jau cilvēki , kas vispār tiko ka nozvejo , norauj galvu , uzber piparus un sāli un aidā , mutē iekšā. , man piemēram garšo ,ka ir ritīgi savilcies un pastāvējis kādu nedēļu un , kad paliek tāda mīkstāka .
Taisam ķilavas.
EuGarais wrote:Noprovēju. Pa svaigu... Ču ču ļaušu ievilkties...
Liec to bondzeli ar kājām gaisā , lai virspuse ir vairāk tajā sālijumā , un tad , kad kāda rinda ir noēsta liek un uzglabā ar vāciņu uz augšu.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesi