Taisam ķilavas.

Šmorējam, brūvējam, audzējam un raudzējam
User avatar
Amigo
Jauniņais
Atbildes: 136
Pievienojies: 18 Dec 2016 09:33
Reputation: 0

Taisam ķilavas.

Atbildētby Amigo » 31 Mar 2017 21:32

brētliņas , sāls, cukurs , specijas , laurlapas un trauks kur sakārtot zivjus. Uz 3kg brētliņām 3 saujas sāls , 2saujas cukurs , 1sauja specijas un kad kārto traukā ziviņas tad uz katru kārtu par 2 laurlapām. Vāku virsū un apgriež bundžu otrādi , lai virsējās zivis pirmās samarinējas , pēc vienas vai divām dienām ēd nost atkarīgs cik stipri iemarinētas gatavās ķilaviņas gribās . Ķilaviņas ēd pie kartupeļiem un biezpienu , vai arī var ēst ar maizi un vārītu olu. Lai labi taisās un ir gards ēdiens. :like:
Jums nav tiesību apskatīt pielikumus šajā tēmā.

User avatar
Helmuts
Biedrs
Atbildes: 3009
Pievienojies: 28 Nov 2016 18:39
Reputation: 160
Atrašanās vieta: Windau
Contact:

Taisam ķilavas.

Atbildētby Helmuts » 31 Mar 2017 22:32

:siekala:
Ļaunu nepieminu - atriebšos, aizmirsīšu

User avatar
EuGarais
Biedrs
Atbildes: 4102
Pievienojies: 28 Nov 2016 16:56
Reputation: 286
Atrašanās vieta: Wenden
Contact:

Taisam ķilavas.

Atbildētby EuGarais » 01 Apr 2017 06:33

Ir kādam nojausma kamdēļ beigās to sauc par "Vīra buča"?
⚔ Bez cīņas nav uzvaras. ⚔

User avatar
Amigo
Jauniņais
Atbildes: 136
Pievienojies: 18 Dec 2016 09:33
Reputation: 0

Taisam ķilavas.

Atbildētby Amigo » 01 Apr 2017 12:09

Tapēc ka SĀĻŠ . :P

User avatar
007
Biedrs
Atbildes: 2379
Pievienojies: 29 Nov 2016 17:15
Reputation: 122
Contact:

Taisam ķilavas.

Atbildētby 007 » 01 Apr 2017 22:48

Amigo,,vai nav pa trako uz 1kg. zive,sauja sāls??..esmu riktējis šito,bet beru mazāk..
..jāa,,un šitā,ķā Tu tur kastītē viņas sapini ,,nudien nemāku,,es pa prasto lieku plakaniski :villa:
..kad satiksi,,tad iepazīsi..

User avatar
EuGarais
Biedrs
Atbildes: 4102
Pievienojies: 28 Nov 2016 16:56
Reputation: 286
Atrašanās vieta: Wenden
Contact:

Taisam ķilavas.

Atbildētby EuGarais » 02 Apr 2017 23:24

Noprovēju. Pa svaigu... Ču ču ļaušu ievilkties...
⚔ Bez cīņas nav uzvaras. ⚔

User avatar
Amigo
Jauniņais
Atbildes: 136
Pievienojies: 18 Dec 2016 09:33
Reputation: 0

Taisam ķilavas.

Atbildētby Amigo » 03 Apr 2017 10:09

Viņas tikai sutku stāvēja , vaig , vaig , lai ievelkās riktīgi.

User avatar
Amigo
Jauniņais
Atbildes: 136
Pievienojies: 18 Dec 2016 09:33
Reputation: 0

Taisam ķilavas.

Atbildētby Amigo » 03 Apr 2017 10:15

007 wrote:Amigo,,vai nav pa trako uz 1kg. zive,sauja sāls??..esmu riktējis šito,bet beru mazāk..
..jāa,,un šitā,ķā Tu tur kastītē viņas sapini ,,nudien nemāku,,es pa prasto lieku plakaniski :villa:


Man pašam garšo kreptīgāks , un ir jau cilvēki , kas vispār tiko ka nozvejo , norauj galvu , uzber piparus un sāli un aidā , mutē iekšā. :siekala: , man piemēram garšo ,ka ir ritīgi savilcies un pastāvējis kādu nedēļu un , kad paliek tāda mīkstāka . :D

User avatar
Amigo
Jauniņais
Atbildes: 136
Pievienojies: 18 Dec 2016 09:33
Reputation: 0

Taisam ķilavas.

Atbildētby Amigo » 03 Apr 2017 10:23

EuGarais wrote:Noprovēju. Pa svaigu... Ču ču ļaušu ievilkties...


Liec to bondzeli ar kājām gaisā , lai virspuse ir vairāk tajā sālijumā , un tad , kad kāda rinda ir noēsta liek un uzglabā ar vāciņu uz augšu. :uzacis:


Atgriezties uz

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesi