latviešu viskija recepte
50% kukurūzas 30% miežu 20% rudzu.
jāņem viss jāsamaļ rupjā malumā .
uz 10 kg masas pievieno aptuven 20 - 25 litrus silta ūdens 30 - 40 C un tādu temperetūru uzturēt vismaz 2 dienas lai cukurs izdalās .
pēc tam raugu pēc izvēles . pats lietoju šohttp://www.akciza.net/lv/yeast-and-additives/2473-raugs-coobra-rum-72g-25l-15.html#.WKNYJX_yYfI par rauga daudzumu un rūgšanas laiku nepateikšu jo tas atkarīgs no lietojamā rauga . kad vis gatavs tad izfiltrē un dzen .gan galvu gan asti noņemam un sirdi atstājam ko pēc tam vai nu stikla traukā vai koka mucā , kurā iebērti ķirša un ozola koka čipi .
čipu pagatavošana . sakriez klucīšu no koka 10mm x10mm x50mm izmērcē cukurūdenī uz nakti , tad ietin follijā un uz 180 grādiem 2 - 3 h .
ielej mucā stipro dziru klucīšus pa virsu un korķē ciet . pats turu pus gadu vai gadu . jo vairāk klucīši jo ātrāk vecinās alkahos . alkoholu var pirms izturēšanas arī šķaidīt līdz vēlamajam stiprumam tik jāiereiķina tas ka 5- 8 grādi zudīs .pēc pus gada vai gada velkam mucu laukā un dzeram :)
Latviešu viskija recepte
Latviešu viskija recepte
Dzert ir kaitīgi, bet ja dzer tad pērc no manis
- Helmuts
- Biedrs
- Atbildes: 3009
- Pievienojies: 28 Nov 2016 18:39
- Reputation: 160
- Atrašanās vieta: Windau
- Contact:
Latviešu viskija recepte
Ļaunu nepieminu - atriebšos, aizmirsīšu
Latviešu viskija recepte
var arī iegādāties un čeku ar varu izsist :)
Dzert ir kaitīgi, bet ja dzer tad pērc no manis
- Helmuts
- Biedrs
- Atbildes: 3009
- Pievienojies: 28 Nov 2016 18:39
- Reputation: 160
- Atrašanās vieta: Windau
- Contact:
Latviešu viskija recepte
Es parasti sāku sagaršot mantu tikai pēc litra
Ļaunu nepieminu - atriebšos, aizmirsīšu
- Gollums
- Biedrs
- Atbildes: 1231
- Pievienojies: 29 Nov 2016 15:56
- Reputation: 121
- Atrašanās vieta: Ragana
Latviešu viskija recepte
Tagad jāsagaida otrs lielībnieks - Surikāts - pēc cik ta šis to garšu sajutīs.....
Gollums Sprīdīša draugs.
Latviešu viskija recepte
es te tā skatos bez 20 L degustācijai nau jēgas
Dzert ir kaitīgi, bet ja dzer tad pērc no manis
Latviešu viskija recepte
..paklau,bet kā ir ar kļavas koka čipšiem???..manuprāt vajadzētu derēt..
..par koku,kā to zā'ģēt,griezt gabaliņos,aprunāsimies,kad satiksimies,,ir idejas,bet tas pie personīgas tikšanās..
..par koku,kā to zā'ģēt,griezt gabaliņos,aprunāsimies,kad satiksimies,,ir idejas,bet tas pie personīgas tikšanās..
..kad satiksi,,tad iepazīsi..
Latviešu viskija recepte
kļavā ir daudz cukuri un garša ir maigāka bet pa lielam der jebkurš koks vienīgais no skujkokiem ir jāizvairās jo būs ļoti specifiska sveķu piegarša . bet tas arī ir gaumes jautājums :)
Dzert ir kaitīgi, bet ja dzer tad pērc no manis
Latviešu viskija recepte
..ok ..skaidra lieta..
..aber ir funktieris uz dzīvības koka..TŪJAS,, pamēģināt,neleilā devā
..aber ir funktieris uz dzīvības koka..TŪJAS,, pamēģināt,neleilā devā
..kad satiksi,,tad iepazīsi..
Latviešu viskija recepte
nu nezinu bet varbūt kautkas līdzīgs džinam sanāk
Dzert ir kaitīgi, bet ja dzer tad pērc no manis
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesi